Η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς. Να μας επισκέπτεσθε συχνά

Ανθρώπινος Κήπος

Σας καλωσορίζουμε στον Ανθρώπινο Κήπο...

Μέσα από την επικοινωνία μας με πολλούς νέους ανθρώπους που έχουν μπλέξει στη δίνη της ουσιοεξάρτησης, είδαμε ότι ενώ το πρόβλημα είναι τεράστιο, ταυτόχρονα οι ευκαιρίες θεραπευτικής παρέμβασης είναι λίγες και συνήθως δύσκολα προσβάσιμες  στο μέσο χρήστη.

Γι' αυτό το λόγο θελήσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στα παιδιά μας να έχουν ένα θεραπευτικό πλαίσιο δίπλα τους, χωρίς να χρειάζεται να ξεπουληθούν οικονομικά οι οικογένειές τους, και πάνω απ' όλα να τους παρέχουμε τη δυνατότητα να απαλλαγούν από τις ουσίες, αλλάζοντας πλήρως τη ζωή τους με τη βοήθεια του Θεού και των άρτια εξειδικευμένων συνεργατών μας.

Έτσι ο Φιλανθρωπικός μας Σύλλογος "Άγιος Αλέξιος, ο άνθρωπος του Θεού", ήδη από το 2016 ενέταξε τον Ανθρώπινο Κήπο στις πολλαπλές προσπάθειές του που έχουν ως στόχο την στήριξη και ανακούφιση των 
ταλαιπωρημένων συνανθρώπων μας.
Στόχος μας να προσφέρουμε μια νέα επιλογή στο χώρο της συμβουλευτικής και της απεξάρτησης  από τις ουσιοεξαρτήσεις και τον αλκοολισμό.

Ο Ανθρώπινος Κήπος είναι ένας προσεγμένος χώρος στο κέντρο της Αθήνας που πλαισιώνει το άτομο μέσα από ένα πλήρες θεραπευτικό πρόγραμμα, γεμάτο με δραστηριότητες, που βοηθάει τα άτομα που απευθύνονται σε εμάς, να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στη ρίζα του.

Το Κέντρο μας προσφέρει δύο προγράμματα, το "Ανοικτό" και το "Κλειστό", τα οποία περιλαμβάνουν ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών με στόχο την απεξάρτηση και την επανένταξη.

Η ομάδα μας με επικεφαλής τον κ. Αθανάσιο Κούβελα είμαστε εδώ για να ακούσουμε το πρόβλημά σας και μαζί να βρούμε το δικό σας ξεχωριστό μονοπάτι για τη θεραπεία! Στο χώρο του Ανθρώπινου Κήπου, πραγματοποιούνται δωρεάν διαλέξεις, εργαστήρια και προβολές με σχετικά θέματα, που βοηθούν στην εξεύρεση λύσεων, αλλά κυρίως μας φέρουνπιο κοντά προκειμένου να συνεργαστούμε όλοι, ειδικοί, εξαρτημένοι, γονείς, φίλοι για τον κοινό στόχο μας. Για μια ζωή ελεύθερη από τις εξαρτήσεις και τις ψευδαισθήσεις. Για ανθρώπους που πατάνε γερά στη γη αλλά τολμούν να ατενίσουν και τον ουρανό.

Για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθειά μας με τρόπο μη κερδοσκοπικό και παράλληλα χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς τους θεραπευόμενους αδελφούς μας, χρειάζεται η ευαισθητοποίηση και η συνδρομή όλων μας γιατί το πρόβλημα μας αφορά όλους μας. Οι ουσίες βρίσκονται δίπλα μας, στις συνοικίες, στα σχολεία, παντού και κανείς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Βοηθώντας σήμερα αυτά τα παιδιά, δίνουμε μια ευκαιρία στα παιδιά μας και τα παιδιά όλου του κόσμου να ζήσουν σε μια κοινωνία καθαρότερη, σε μια κοινωνία που βλέπει κατάματα τα προβλήματα και συμμαχεί στην αντιμετώπισή τους.
                                                               π. Γεώργιος Σχοινάς
Σε αυτό το έργο
μπορείς να βοηθήσεις
και εσύ
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
"Α Γ Ι Ο Σ   Α Λ Ε Ξ Ι Ο Σ 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"
Γενναίου Κολοκοτρώνη 26, 11741 Αθήνα
τηλ. 2109212087    6940502862

Αρ. Λογαριασμού ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
ΙΒΑΝ: GR3601720490005049073732759
    Blogger Comment
    Facebook Comment