Η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς. Να μας επισκέπτεσθε συχνά

Θείος Λόγος της εορτής των Θεοφανείων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου


Με κατάνυξη και ιεροπρέπεια εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη Χανίων τη μεγάλη Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τους θυελλώδεις ανέμους που επικρατούσαν στην πόλη.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. Δαμασκηνός ιερούργησε στον Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεότοκου, Συλλειτουργούντων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ.κ. Ειρηναίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού.

Χαρμόσυνα κτύπησαν οι καμπάνες των εκκλησιών την ώρα του αγιασμού των υδάτων  μεταδίδοντας παντού  το μήνυμα ότι ο προαιώνων Θεός σήμερα έγινε άνθρωπος, λαμβάνοντας την ανθρώπινη φύση μας για την θέωση όπως τόνισε μεταξύ άλλων στο Θείο Λόγο που κήρυξε με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος.

Share on Google Plus

Τι είναι η Ευλογία

Μια ιστοσελίδα που σας παρουσιάζει το έργο και τις δραστηριότητες του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Άγιος Αλέξιος Ο Άνθρωπος του Θεού"
    Blogger Comment
    Facebook Comment
Δέματα Αγάπης και αυτόν το μήνα Τα συσσίτια Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου συνεχίζονται. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας Χορηγός >