Η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς. Να μας επισκέπτεσθε συχνά

Ποιοι Είμαστε


Ο  ιστότοπος,  τον οποίο επισκεφτήκατε, δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων, οι οποίοι εκκλησιαζόμαστε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου και συμμετέχουμε και στις δραστηριότητες  που πραγματοποιούνται τόσο από τους πατέρες του ναού, όσο και από  το Φιλανθρωπικό  Σύλλογο του Αγίου Αλεξίου. 

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να μην κρατάμε για τον εαυτό μας μόνο τις ευλογίες τις οποίες λαμβάνουμε καθημερινά αλλά να ενημερώσουμε και άλλους αδελφούς μας οι οποίοι θα μπορούν να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν κι αυτοί στις όποιες δραστηριότητες και να λαμβάνουν τις αντίστοιχες  ευλογίες.

Επίσης προς βοήθεια των αδελφών, δημιουργήσαμε και τη διαδικτυακή γραμμή SOS η οποία λειτουργεί κάθε βράδυ από τις 10.00 μ.μ. έως τη 01.00 π.μ. για να μπορεί όποιος θέλει να καταθέτει απόψεις, ιδέες, εμπειρίες αλλά και ερωτήματα που τον απασχολούν και να βρίσκει τόσο κατανόηση όσο και βοήθεια στα προβλήματά του. 

Ευελπιστούμε ο ιστότοπος αυτός να καταστεί μια μικρή όαση μέσα στην έρημο της σημερινής δύσκολης και προβληματικής εποχής μας.
    Blogger Comment
    Facebook Comment