Η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς. Να μας επισκέπτεσθε συχνά

Μήνυμα από την Μητρόπολη της Suceava και Bucovina


Ο Μητρόπολης Ποιμήν,  σεβαστός και αγαπητός μας επίσκοπος, με ηλικία 90 χρώνων,  κόλλησε πρόσφατα τον νέο ιό. 

Τη Δευτέρα του Πάσχα βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Matei Bals στο Βουκουρέστι. Το θαυμαστό γεγονός είναι ότι λειτούργησε στον καθεδρικό ναό της μητροπόλεως, αλλά κανένας από τους ιερείς που κοινώνησαν από τον ίδιο Ποτήριο δεν κόλλησε!

Ακόμα και τη νύχτα της Αναστάσεως και τη Δευτέρα του Πάσχα, λειτούργησε στο μοναστήρι Sihăstria Putnei. Όλοι οι πατέρες που κοινώνησαν μαζί του, μετά από το τεστ, είναι αρνητικοί, μόνο ένας διάκος που βοηθούσε στον ιερό και δεν κοινωνήσε βγήκε θετικός! 

Αυτά τα θαύματα πρέπει να λέγονται δημόσια! Η Θεία Κοινωνία και η λαβίδα που όλοι κατηγορούν δεν μεταφέρουν κανέναν ιό! Το Σώμα και το Αίμα του Χριστού, είναι η πηγή  της ζωής και της αθανασίας! Ας προσέξουμε και το μήνυμα του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού, που εμφανίστηκε σε κάποιους χριστιανούς στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία, λέγοντας τους να κοινωνήσουν συχνά, γιατί η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακον που θεραπεύει τον ιό και οποιαδήποτε αρρώστια. 

Αρκεί να έχουμε ακλόνητη πίστη και να κάνουμε την ταπεινή μας προσπάθεια! Χριστός ανέστη! 

Μετάφραση μοναχής Αγάθης.
Share on Google Plus

Τι είναι η Ευλογία

Μια ιστοσελίδα που σας παρουσιάζει το έργο και τις δραστηριότητες του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Άγιος Αλέξιος Ο Άνθρωπος του Θεού"
    Blogger Comment
    Facebook Comment
Δέματα Αγάπης και αυτόν το μήνα Τα συσσίτια Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου συνεχίζονται. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας Χορηγός >